Once upon a time

„Once upon a time“ byla jedna SLEČNA a její CHLAPEC… Pokud chcete vědět něco o jejich začátcích, určitě na to v průběhu dalších příspěvků narazím. Ale kdybyste přece jen potřebovali nutně nějaké konkrétní informace, nebo by jste byli prostě jen zvědaví, není nic jednoduššího než o ně požádat. Vždy ráda zapátrám v paměti, pozeptám se SLEČNY (při nejhorším i CHLAPCE) a poodhalím roušku jejich tajemství. (Krásně řečeno, že? :o))

Myslím, že nikdo nemá jasno v tom, kdo koho z těch dvou „sbalil“. Mám dojem, že CHLAPEC tvrdí, že to byla SLEČNA…kupodivu SLEČNA netvrdí, že to byl CHLAPEC, SLEČNA neví. V tuto dobu (pokud sjedete myškou dolů, zjistíte jakému datu a hodině toto označení odpovídá) jsou spolu 4 měsíce a pár dní. Teda samozřejmě podle toho od kterého data berete začátek jejich vztahu. Oni dva to počítají od jejich prvního polibku. Velmi zběžně se ti dva znají už od ZŠ, ale jejich kontakt, z kterého časem vzniklo něco více, začal díky zimním radovánkám jménem snowboarding. Po té začal tzv. „sms kontakt“, potom bylo večerní první posezení v Dlouhé 100ry, pak následoval týden…hm…jak ho nazvat? „Oťukávání“? A pak byla už myslím ruka v rukávu! Tak to by byly tak ve zkratce začátky, ke kterým se myslím ještě mnohokrát vrátím.

No a tak tedy byl první polibek u SLEČNY doma, od kterého se vše počítá. Pak bylo několik akcí, několik společných dnů, večerů,…ke kterým se určitě taky někdy vrátím. K prvnímu měsíčnímu výročí dostala SLEČNA od CHLAPCE jednu malou kytičku,…pak uplynul druhý měsíc a další společné akce, dny a večery a bylo druhé výročí, ke kterému SLEČNA dostala od CHLAPCE dvě větší kytičky,…stejným způsobem utekl i třetí měsíc (jen ke společným akcím, dnům a večerům přibyly, myslím, i společné noci) a SLEČNA dostala od CHLAPCE ke třetímu výročí tři ještě větší kytky. Bylo to sice s menším zpožděním, ale bylo to prominuto. Zaprvé proto, že kytka byla opravdu nádherná, zadruhé proto, že SLEČNA stejně nebyla přímo v den výročí v Ostravě a zatřetí proto, že uprostřed tří „výročních“ kytek byla i jedna ještě krásnější „narozeninová“ růže, která vše zachránila! No…a před cca pěti dny bylo čtvrté výročí, ke kterému SLEČNA zatím od CHLAPCE nedostala žádnou květinu…:o(

Tak jsme se krásně dostali až do současnosti! Teď už nebudeme tak škaredě přeskakovat, doufám, a budeme se této dvojici a jejich životu věnovat častěji a častěji…týdně, či denně...pokud bude mít SLEČNA zvlášť komunikativní, nebo zvlášť špatnou, nebo naopak zvlášť dobrou náladu tak možná i častěji:o)

A nakonec vzkaz od SLEČNY -> CHLAPCI: Miláčku, lúbim Ťa! A nevztekej se pls kvůli té škole, za chvíli se ti to zaběhne a bude to v pohodě. S čím budu moci, pomůžu Ti! :o*