První čtvrtina prázdnin

A je to tady - polovina prázdnin za námi! A jak to vypadá s pesimistickými vyhlídkami, které panovaly před prázdninami?? Jsou nenávratně pryč!

Prázdniny se rozjely ve velkém a dobře a s malými přestávkami tak i pokračují. Díkybohu, díky Kuřeti, díky Marky, Zeldovi s Bayi, Puleczkovi, Terce,...

Hned první červencový týden jsem zvládla dlouho obávané zkoušky z autoškoly. YEAH! Testy 47 bodů, údržba - brzy a tlumiče, jízdy od Carrefouru domů a je to v kapse. Minulý čtvrtek jsme si byla pro řidičák a už můžeme bez problémů na výlet :D

Po této stresové záležitosti jsem se vydala na pár dní do Brna za tamní částí mé rodinky. Pochlubila se s vysvědčením (s kterým jsem letos mimochodem opět nadmíru spokojená, jen skoda blbé 2 z AJ), s řidičákem, pověděla, jak se máme tady v OV atd.

Další týden jsem tak nějak prozevlovala v OV a po obchodech, po úřadech, na eBay (thanks to God for this "place" ;o) ). Ale hned v sobotu ráno jsme vyrazily s Marky směr Zlín - konkrétně vesnice Liptál za Zeldou a Puleczkem na tábor. Po cestě se k nám přidala Terka a Zeldova slečna Bayi a začal první akční prázdninový víkend. Strastiplná cesta k táboru, vřele přivitání s Puleczkem, fura fotek, pokec s Bayi, večer u ohne, obří slejvák, který nás zahnal do jídelny, rušná noc s půlnoční nutellou, vytopený stan a následný spánek na luxusní půdě a druhý slunečný den strávený u hodu granátem atd. atd. A taky Lukíííí, zachránce před letošními nudnými prázdninami :) Kdo nezažil, nepochopí. 

                                                                                                                                  

                                 

                                                                                                                       

Pracující Puleczek :) 

                                                                                                                                   

                                                                        1) Zelda s Bayi   2)Tři návštěvnice tábora         

3) Puleczek a Kuře (Lukíííí)