After big Friday


Ráno kluci postupně opustili slečnin byt. Capitán Inzagi spěchal na zápas. Karlos odjel s CHLAPCEM společně. SLEČNA dospala všechny deficity za uplynulý týden a kolem šesté večerní se opět sešla s některými hochy z G8. Získala totiž dva lístky do divadla, které zařídila jejich profesorka češtiny. CHLAPEC ráno u SLEČNY v bytě prohodil, že by i šel, Slečniny kamarádky taky měly naplánováno jít a někteří z G8 taktéž. Takže SLEČNA neváhala a nabízené lístky přijala. Večer tedy vyrazili s CHLAPCEM do Divadla Antonína Dvořáka na hru Zločin a trest:


                  
Gabriela Mikulková (Soňa),Jan Hájek (Raskolnikov)


David Viktora (Zametov), Jan Fišar (Marmeladov)

No…popravdě řečeno…všichni (i SLEČNA, znalá více divadelních her, i její přítelkyně, ještě více znalé divadelních her, i kluci z G8) nebyli nadšeni. Téměř usínali a všichni zastávali názor, že kdo neviděl stejnojmenný film, ten ze hry nic nemá. Škoda – kluci se jednou za delší donu vypraví do divadla za kulturou a zrovna narazí na něco takového. No ale zas je to klasika a je více než dobré to vidět. Po představení si všichni zašli spravit chuť do „vystrašeného kuřete“ (KFC), takže to zas tak ztracený večer nebyl:o)

SLEČNA->CHLAPCI: Je mi líto, že to nebylo nic extra, ale piš si, že příště Tě zase vytáhnu do Arény nebo na něco ověřeného a bude to lepší. Vlastně už na říjen máme asi čtyři představení naplánovaný:o) Děkuju, že jsi ochoten tyto divadelní móresy semnou absolvovat. Vážím si toho! :o*