Big Friday


Pátek 15. To byl už dlouho pro CHLAPCE důležitý den. Plánoval „oslavu“ svých narozenin. Tentokrát společně s G8, nejlepšími přáteli ze třídy. Tři z G8 slaví v září osmnáctiny. Na tento pátek si tedy objednali 15míst v oblíbené pizzerii SLEČNY a CHLAPCE. Pozvali několik spolužaček:


Hanička a Markétka:o)

…a samozřejmě celou G8 a už se jen těšili. No…hodně těšili! :o)
SLEČNA ještě před touto „poslední“ oslavou musela zvládnout druhou hodinu tanečních. Už se samozřejmě nebála, tak příšerně jako když šla do úvodní hodiny, ale taky se netěšila. Za to se nemohla dočkat konce, kdy pro ni měl přijít CHLAPEC a měli před sebou dlouho noc. Tři hodiny tančení tedy SLEČNĚ uběhly nečekaně rychle. CHLAPEC pro ni opravdu dorazil a společně došli do pizzerie. Tam se postupně sešli všichni oslavující. Řekla bych, že všichni byli spokojení. Kluci dostali od spolužaček vodní pistolky, tak to podle toho potom taky vypadalo:D CHLAPEC byl maximálně spokojený, myslí, že šťastný, že všechno dobře vychází. Zábava nevázla:o) Osazenstvo zpucovalo cca 9pizz:

mňam :o)

…vypilo nespočet piv. V nějakých pozdějších hodinách, ale opravdu netuším v kolik, se odebrali z pizzerie na Stodolní. Tam už se nám společnost trochu rozdělovala. Ale neustále se všichni dobře bavili. Například SLEČNA se bavila tím, že střílela po kolemjdoucích chlapcovou vodní pistolkou, CHLAPEC s hochy se bavili pozorováním jedné ze spolužaček, která velmi zvláštním způsobem „tančila“ v jednom z klubů, zbytek se bavil zpíváním karaoke v Chobotnici, atd. Všichni se zdrželi v Papě; kde mimochodem nejmenovaný přítel CHLAPCE zničil jeho vodní pistolku (to ti nikdy neodpustím, Filipe!). No a pak se společnost vydala do Éčka, došli tam však jen někteří. Kolem 1 se někteří opět sešli ve své základně Papě a po vydatné večeřo-snídani v podobě horké čokolády a marlenky:

mlask :o)

...a vydatného nadávání Gonšora, že už ho opustí a balí to, to rozpustili. SLEČNA hostila CHLAPCE, capitána Filipa a Carlose. Ti čtyři se tedy vydali ke SLEČNĚ domů…CHLAPEC byl nadmíru spokojen s průběhem večera. Tvrdil dokonce, že to byly jedny z těch lepších narozenin. A že už jich prožil:o)) Asi nenadšenější byl z dárku od Gonšora:


Slipknot!
Kdybyste to náhodou nemohli přečíst:o)

SLEČNA byla také spokojená, dobře se bavila. Strávila s CHLAPCEM a jeho přáteli krásný večer a noc. Pobavila se při bitkách společensky unaveného Schmejkiho a Bochti, užila si pronásledování známých s vodní pistolkou,…dokonalý pátek!

SLEČNA->CHLAPCI: Poslední oslavu máme za sebou, lásko. Doufám, že jsi byl úplně úplně se vším spokojený. Já jsem si to užila. Řekla bych, že ty i kluci taky! Teď už tě čeká jen Silvestr a pak až 19:o) Lúbim Ťa:o*




Tak a tady ještě jedna fotka SLEČNY z oné noci!
A jedna fotka Carlose a CHLAPCE!
Jako bonus:o)