Busy Friday

Tento příspěvek je rozepsán už nějakou tu dobu…pořád jsem nebyla schopná ho dokončit. Ale dnes se konečně dostal na světlo boží:o)
Zaprvé v pátek „oslavoval“ CHLAPEC narozeniny. Ale nebylo to nic extra rušného. Jen se SLEČNOU vyrazili na Stodolní. S každou sortou přátel pobyli chvíli. Jednu flašku dal CHLAPEC do oběhu (i když byla přáteli neotevřená rozbita:o(), druhou flašku dostal od společného přítele Ondráška, ale ta šla nakonec taky do oběhu:o). Byl to takový pěkný večer…myslím, že nic zásadního se nestalo. CHLAPEC a SLEČNA si ho užili, i když CHLAPEC měl něco po půlnoci takovou milou sentimentální náladu:) No, ono to vlastně mohlo být i těmi čtyřmi pivy. Ono to samo o sobě není vůbec moc, ale jak CHLAPEC sám řekl, zrovna tento pátek to bylo tak akorát a ani za nic nechtěl víc. Z čehož měla SLEČNA chvíli obavy - co se to s ním děje? – ale pak už byla ráda, že v pití pokračovat nebude. Ale byla to prostě pohodka, zase jeden z pěkných pátků spolu, zakončená ještě lépe než vystihuje slovo „pohodka“ :D Ale to zřejmě pochopí jen SLEČNA A CHLAPEC…
SLEČNA -> CHLAPCI: Tímto bych ti chtěla za ten krásný večer poděkovat, bylo to fakt fajn… I ten konec:o)! Lúbim ťa :o*

Jo a když už jsme u těch narozenin, tak ty oslavoval CHLAPEC logicky i s rodinou. Kvůli tomu sice na celý víkend zanedbal SLEČNU, ale ona to zvládla a našla si jiný program. O tom ale až později. Rodinnou oslavu CHLAPEC zvládl s menší psychickou újmou, prtž jako někteří jedinci s určitými rodinnými členy moc nevychází, ale zvládl to. A odměnou mu byly hodnotné dary:o) Ten největší, nejlepší a já nevím, jak ještě by ho popsal, byl „taky velky plyšovy medvěd“ jak sám CHLAPEC řekl… a to je on - chalpcův mazel:o) :

Tak to bychom měli z krku CHLAPCE a jeho narozeniny. Jo jen taková poznámka – další fáze slavení, tentokrát s G8 a malilinkatou částí chlapcovy třídy, proběhne tento pátek, a to prý bude teprve ta největší action:o). A teď ke SLEČNĚ…
SLEČNA v pátek stihla ještě hned po škole odjet s její druhou životní částí – novináři a podobnými pisateli – do Polska. Její dvě přítelkyně (Evička a Marky), dlouholetá poradkyně, dospělá osoba stojící po jejím boku, její dobrá sudička paní Eva a pár dalších pisálků vyrazili poměrně big soukromým autobusem (na to, že jich bylo celkem 11 byl celý 40-místný autobus opravdu luxus) do městečka kousek za hranicemi. Konkrétně do Rybnika. Samozřejmě, pro ty, co znají polské poměry a cesty, přijeli tak na knap, že tak tak stihli přednášku polského významného novináře natožpak prohlídku města, kterou měli slíbenou. Strávili tedy asi dvě hodinky na přednášce v polském jazyce, které rozuměli jen z části…mno velice malé části. Poté zdlabali nečekané pohoštění, které je z celého výletu nadchlo nejvíc a stejně big autobusem se vraceli do OV. Cesta zpět byla poněkud hodně rušnější. Jelikož se cestovatelé v průběhu oné přednášky a následného "rautu“ stihli docela dobře seznámit. Takže návrat do vlasti byl doprovázen výbuchy smíchu, křikem, sem tam i uraženými odchody o dvě řady sedadel dopředu, vyměňováním kontaktů etc.etc. Však to znáte:o) Jedním úžasným zpestřením byla i situace na hranicích, kde všichni spořádaně ukázali občanky, jen slečnina velmi dobrá přítelkyně Evka nemohla najít peněženku natožpak občanku. Začala poměrně krásně hysterčit, kde ji jen mohla nechat. K uspokojení některých a zklamání jiných ji našla na předních sedadlech, ukázala doklad totožnosti pohraničníkovi a jelo se dál. V mírně nočních hodinách dorazili všichni do OV, kde se rozutekli do všech stran… SLEČNA se přidala k oslavujícímu CHLAPCI, ale to už jsem rozebrala výše. SLEČNA -> SPOLUCESTUJÍCÍM Z POLSKA: Bylo to super! Logicky hlavně ta cesta zpět, jen té přednášce bychom mohli rozumět víc:o( I look forward to next trip!