Pohodový týden, 3rd BALCONY NIGHT, Valšov

No a jelikož celý další týden mí rodičové strávili na dovolené v sousedním Rakousku a později v Českém ráji, já si doma užívala beztrestného lenošení, koukání na filmy, vaření pro Lukiho a posezení doma s příjemnou společností. Každodenním návštěvníkem byl Kuře na noc se odebírající domů a velmi častým návštěvníkem byla Marky na noc zůstávající, jelikož v jejím bytě probíhaly nekonečné párty dělníků a malířů :D

Každý den proběhl víceméně podobně - zásadním problémem bylo vždy jen co udělat na jídlo :-D V úterý (saktra bylo to fakt v úterý??) Puleczek zdárně zvládl testy i údržbu v autoškole. GRATULUJI! Ve středu jsme se s Marky vydaly na snídani do palačinkárny, kde jsme měly scuka s bývalou déčkařskou vedoucí Evou. Úžasná akce - bombastická čerstvá snídaně, krásné popovídání s Evičkou,... Ve čtvrtek jsem si vyzvedla na příslušnmém odboru magistrátu řidičák - uaaaaa, můžu za volant! (Ale bojím se :( ). A ve čtvrtek se taky známé osazenstvo Marky, Puleczek, Zelda, Kuře sešlo u nás. Po dlouhé debatě, co bude na večeři jsme si objednali pizzy a opět se usadili pohodlně na balkon, kde jsme vydrzeli s malou přestávkou = procházka na Husák pro pivka,  myslím, že tak do 4. Již celkem klasická BALCONY NIGHT.

V pátek jsme si pěkně poleželi v postýlkách až skoro do 11, kdy Puleczek vyrazil na svou poslední jízdu. My doma pěkně uklidili, sbalili si věci a vyrazili (až se Puleczek vrátil) na Svinov. Kampak jsme meli namířeno?? Malá vesnička jménem Valšov poblíž Bruntálu. A co tam?? Sídlil zde Terčin tábor "její" osady Vagoňáků. Po několika přestupech a pár metrech pěšky jsme dorazili k sympatickému tábořišti u ještě sympatičtějšího potoka (ve kterém bylo btw spousty jasně MODRÝCH kamínků). Zde jsme tedy prožili fajn odpoledne u ping-pongu, ohně, potoka, zastoupili jsme strašidla ve stezce odvahy, zapěli u ohně, apod. Noc pod širákem, které jsem se kvůli chladu od vody mírně obávala, jsme přežili nakonec bez úhony :) V sobotu jsme si udělali malý výlet do blízkého Bruntálu. Díky krásnému datu 2.8.2008 jsme viděli asi tři svatby, nakoupili jsme si samé dobroty v Bille a zašli si na oběd do Restaurace u Terezky, kde některé z nás o 50Kč okradli, jiným zase 60Kč nenaúčtovali a byli na nás na všechny mírně nepříjemní. Po návratu do tábořiště jsme si opět potykali s ping-pongovým stolem, uvařili si na ohýnku instantní večeři, Puleczek vyhrál soutěž "Komu nejdýl stojí",....samé všední věci :-D Večer jsme se opět sesedli k táboráku, a zpívali a kecali, a kde se vzalo, tu se vzalo seděli jsme tam z celého tábora úplně poslední. Až tedy nebylo, co zpívat zalezli jsme do spacáčků a dospali pár hodin do nedělního rána. V neděli jsme lehounce přiložili pomocnou ruku k bourání tábora, zapsali zájemkyním do canců, napapali se zbylých zásob, sbalili batohy a po dlouhé debatě o dalším průběhu neděle se vydali na nádraží. Tady jsme si počkali na vláček, který nás zavezl až na Svinov, kde jsme přestoupili na další vláček, kterým jsme dojeli na hlavní, kde už na nás netrpělivě čekala Bayi! S touto novou členkou jsme se vydali na dvě pivka do Nory, která ale v neděli NEMÁ otevřeno, takže jsme si ty pivka vlastně dali v Mirroru u OPĚT velmi nepříjemné servírky. Kolem 7p.m. už měli být téměř všichni účastníci dávno doma, takže  jsem se vydali zaplnit hladová bříška na Husák a každý úplně jiným směrem domů. Pááá pěkný prodloužený víkende, stálo to za to! 

Všechny trefný hlášky, kterých bylo mega mega moc, na který si vzpomente,  prosím,  do commentů :-D

Puleczek a Marky po příjezdu do velmi příjemného prostředí Vagoňácké osady

Lucííí a Lukííí po příjezdu :-D

Po půlhodině snažení se Zeldovi podařilo postavit Rájec na pouze DVE "nožičky"

Před bruntálským nádražím

Marky s Puleczek okupují bruntálské lavičky

Zelda se zbytkem mých slunečních brýlí

Kuře (výjimečně bez cigarety! :-P)

Dokonalá čtyřhra :-D