Cars

       I přesto, že upřednostňuji auta větší, mohutnější, s větším obsahem a hlavně s náhonem na 4 kola (z praktických a designových důvodů), na pohled jsou krásná i ta auta menší.

Jako například úžasné rychlé Corvetty…


…roztomilé Mini coopery…

…a jsem u toho - Fiatky! Předpokládám, že všichni znáte klasického malého Fiatka. Jedná se o model Fiat 500. První prototyp tohoto autíčka vyjel z továrny Fiat v Den nezávislosti, v den Kišáčkových narozenin, 4.července 1957. (Tedy samozřejmě, že Marťa je o něco mladší;) )

 

      


   Někteří z Vás zřejmě již ví a již viděli. Někteří dokonce už tuší jaké budou následující obrázky. I když, když se zamyslím, nad čtenáři toho blogu, možná jste ještě neviděli;) Na netu a ve vybraných okruzích byly totiž zveřejněny nákresy, projekty, prototypy, parametry, a všechny možní informace k NOVÉMU FIATU 500! Rozměry, spotřebou, technickými údaji Vás zatěžovat nebudu, ale to autíčko je fakt pěkný. Kdyby mi ho někdo, jen tak na ježdění po městě daroval, ne bych neřekla. I když, můj vysněný HUMMER H3 to není;) Tak tady máte pro pokochání pár pix:

 


 
3 x základní model

A teď něco spešl. Pro někoho možná ke konci kýčovitého;)

Modrá je planeta, kde můžeme žít; Modrá je voda, kterou musíme pít;
     Modrá je obloha, když vodejde mrak; Modrá je dobrá, už je to tak; :)

    
2x Fiat 500 for girls


     
2x Fiat 500 really for boys

Tak co říkáte není pěkný? Ale jak říkám, na Hummera nemá;)


HUMMER H3 :-*
( V tom se jednou projedem, kotě;) )